kleurrenovatie ColorProtect herstel kleur verweerde verkrijte ramen deuren poorten

renovatie ColorProtect brengt uw kleuren terug

Verweerde ramen geven uw gebouw een vuile en oude uitstraling. Bovendien zal deze verwering uiteindelijk uw lak doen barsten en afbladeren. Met een ColorPro behandeling kunnen wij uw lak weer beschermen en vernieuwen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

"Uw verkleurde en verweerde vlakken   terug doen schitteren is onze specialiteit."

Renovatie van uw ramen, poorten en deuren

Tal van gebouwen hebben last van verweerde poorten. Zolang de lak nog intact is kunnen wij met een Colorpro behandeling uw poort een extra lang leven geven. Wacht niet langer en contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Poorten

Een verweerde deur mag niet de eerste indruk zijn die uw bezoekers krijgen bij het bekijken van uw gebouw. Ook potentiële kopers en huurders betalen liever voor een frisse look. Zolang de lak nog niet afbladert of barst kunnen wij met een Colorpro behandeling uw lak een tweede leven geven.

Deuren
Ramen
Geef je ramen en poorten een tweede leven !

ColorProtect GARANTIE

Bij elke ColorPro behandeling krijg je een garantie-certificaat van 5jaar. ColorPro zal gegarandeerd niet verkleuren, afbladeren of barsten. Qua onderhoud volstaat het om de behandelde oppervlaktes af en toe te spoelen met lauw water, reinings-producten zijn niet nodig.